Piața a ajuns la o anumită maturitate

Am urmărit de peste 16 ani evoluția pieței imobiliare din România, ca participant activ, atât în calitate de Președinte ARAI, cât și de Managing Partner al propriei agenții imobiliare, Neocasa. Pot spune că trăim un moment în care piața a ajuns la o anumită maturitate, totul este mult mai bine așezat în contextul imobiliar, iar clienții nu mai fac rabat de la a beneficia de servicii de calitate.

În acest domeniu, poate mai mult decât în altele și luând în calcul și actualul context economic, nu se poate să reziști dacă nu înțelegi care sunt tendințele, ce se caută și mai ales cum să știi să găsești exact ceea ce are nevoie clientul tău, proprietar sau cumpărător, oferind plus de valoare prin informații avizate despre piață.

A fi agent imobiliar nu este ușor și este foarte important să existe pasiune. Adevăratul rafinament în această meserie este de a putea să vinzi servicii, să te vinzi pe tine, practic, înainte de a vinde proprietatea în sine. Capacitatea de a câștiga încrederea clientului și de a-l face să revină la tine ca la un sfătuitor de încredere, este cea care face diferența de la simplă intermediere la consultanță și oferire de servcii complete într-o manieră profesionistă.

Militez pentru acest nivel de profesionalism de foarte mulți ani și salut inițiativa celor de la MORE și mai specific a Domnului Ilias Papageorgiadis. Consider că evenimentul “Imobiliarele sunt bune!” este un demers menit să apropie jucătorii din domeniul imobiliar, o mână întinsă în dorința comună de a crea un mediu profesional cu un standard ridicat de calitate.

Invit pe toți cei care cred în valorile enunțate mai-sus să se alăture pentru ca eforturile depuse și mai ales rezultatul acestui proiect să fie pe măsura inițiativei.

Succes,

Ruxandra Cleciu
Managing Partner NEOCASA
Președinte ARAI

Mesaje

  1. caranda doina says:

    Ne simtim folositi vrem o legeeeee.

Lasaţi un mesaj

*