Mesajele Dumneavoastră

Vă mulțumim pentru interesul acordat campaniei „Imobiliarele sunt bune”. Pentru a putea trimite mesajul Dumneavoastră, vă rugăm să semnați mai întâi declarația lui Ilias Papageorgiadis aici.

Administratorul platformei garantează accesul fiecăruia. Un mediu de afaceri mai bun trebuie să înceapă cu un dialog civilizat și constructiv. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba comentariile ce conțin limbaj indecent, atacuri la persoană sau publicitate în clar sau mascată.

Mesaje

 1. Este cel mai bun moment pentru o schimbare, este un moment în care profesioniștii au succes iar amatorii și oportuniștii se plâng. Începe o noua etapa în activitatea imobiliara, o etapa în care agenții imobiliari se instruiesc continuu, pun preț pe dezvoltare personala și își impun și respecta un cod etic, totul pentru a oferi servicii de calitate clienților. Va felicit pentru inițiativă !

 2. O campanie necesara,

  Sunt in domeniul imobiliar de 12 ani dar pe un segment de concierge. Ma ocup de administrare imobiliara si vreau sa cred ca este o activitate strict necesara si daca vremurile ar fi normale, ar fi si o activitate frumoasa.. Desi de multe ori ma situez pe pozitii ,,aproximative” cu cei care construiesc si predau la cheie imobile, trebuie sa fim constienti ca fara acest segment de piata lumea ar fi mai saraca si viata mai urata.
  Sa ne dorim o revigorare a ,,imobiliarelor” bazata pe cresterea increderii si seriozitate. Iar daca bancile vor actiona corect in piata totul va fi OK.

  Sarbu Octavian

 3. Andrei Taga says:

  Vorbesc din postura unui investitor si cunoscator al mediului online si a posibilitatilor oferite de mediul online si am urmatorul comentariu de adaugat:

  Imobiliarele trebuie sa inceteze sa mai sufoce economia prin chirii si preturi aberante. Au ramas zeci de spatii comerciale libere in Bucuresti, timp in care economia scade sau stagneaza. Aceeasi poveste si in agricultura: nimeni nu munceste, terenurile zac si Romania importa produse agricole.

  IMOBILIARELE SUNT BUNE, dar numai daca sunt impozitate corespunzator si in conformitate cu rolul social pe care il indeplinesc. Imobiliarele neimpozitate si cele care nu indeplinesc niciun rol social nu sunt bune de nimic.

 4. Dragos - CARINO says:

  Vreau sa fie inceputa o campanie care sa reglementeze activitatea in domeniul imobiliar.
  Pentru orice este nevoie in Ploiesti, stau la dispozitia tuturor care au semnat.
  Dragos CARINO
  0722133528 – 0744133528
  24/7

 5. Minunata initiativa ! Energica ,atractiva si bine gindita. Imi declar sprijinul pentru ceea ce , in fond , este bine venit si necesar pentru investitori,property manageri,dezvoltatori,constructori,proiectanti,arhitecti,
  urbanisti,agenti,bancheri,evaluatori,avocati,notari,analisti si mai ales pentru publicul utilizator- milioane de persoane fizice si juridice…
  Si este bine ,in plus , si pentru autoritatile locale sau centrale care astfel vor avea un interlocutor reprezentativ ; in plus si fiscalistii vor putea dialoga corespunzator cu proprietarii si investitorii.
  Sa zimbim, sa fim optimisti si sa credem serios ca impreuna am inceput marea schimbare !!!

 6. Dana Chiracu says:

  Am semnat fara sa stau pe ganduri aderarea la aceasta initiativa, pe care o consider necesara, mai mult ca nicioadata. Lucrez in real estate din 1997 si o spun cu mandrie. Cred ca a venit momentul sa demonstram ca agentul imobiliar nu mai trebuie privit ca un „esuat” al altor domenii de activitate. Cunosc multi brokeri imobiliari care reprezinta cu inalt profesionalism acest domeniu. Este momentul ca aceasta profesie, de agent/broker imobiliar sa fie asezata acolo unde ii este locul, alaturi de alte profesii liberale si in stransa legatura cu valori deja recunoscute din domeniul avocaturii, arhitecturii, constructiilor…
  Trebuie sa stiti ca aceste vorbe nu sunt scrise pentru a iesi in evidenta: va asigur de tot sprijinul meu, in demersul dumneavoastra.

  Dana Chiracu
  Senior broker – HomeLife Romania, Bucuresti

 7. Gina Arjoca says:

  M-as bucura ca aceasta initiativa, laudabila altminteri, sa nu se estompeze la fel ca multe altele.
  Cred ca doar noi putem schimba imaginea alterata pe care uneori ne-am creat-o singuri, alteori ne-au creat-o neavenitii; stim cu totii ca in real estate au fost cam toate categoriile sociale incepand de la oameni care au avut „experienta” unei vanzari proprii , continuand cu functionari din primarii, medici, avocati etc Noi am fost nevoiti sa ne luptam pentru imagine uneori in detrimentul castigului. E timpul ca profesionalismul sa ne reprezinte si daca acesta este scopul, ma alatur voua.

 8. Sustin aceasta campanie deoarece este mai mult decat momentul pentru actiune. Asa cum am mai declarat, trebuie sa incetam sa ne plangem si sa ne schimbam atitudinea. Industria de real estate este una vitala in economia oricarei tari, insa puterea oamenilor este si mai mare. Depinde de noi, de profesionisti, sa schimbam imaginea pe care acest sector o are in Romania si, mai ales, sa schimbam modul de gandire si lipsa de actiune care caracterizeaza marea marjoritate ce activeaza in real estate si zonele conexe. Dupa 10 ani de experienta in comunicarea pe real estate, astept cu nerabdare sa vad rezultatele acestei initiative.

 9. O actiune necesara pentru a pune atat profesia de agent/broker/consultant imobiliar, cat si activitatea imobiliara in afara amatorismului si a aduce calitatea si pretuirea necesara. In lupta cu mentalitatile castiga cei care ofera imagini corecte, exemple personale congruente cu faptele si vorbele sale, pretuire si valoare autentica, dar mai intai de toate, castiga cel care actioneaza.

  Ma alatur acestui demers din dorinta de a deveni eu insumi acel exemplu. Un drum greu dar necesar.

  Felicitari pentru initiativa si va puteti baza pe tot sprijinul meu.

  Andrei Vacaru, consultant iMONDO imobiliare Timisoara

Lasaţi un mesaj

*