Este important ca mesajele pozitive să fie auzite

Susțin această campanie pentru că este important ca mesajele pozitive să fie auzite. Am tot respectul pentru toți profesioniștii industriei imobiliare, fie ei dezvoltatori,constructori, arhitecți, investitori, evaluatori, agenți imobiliari, consultanți financiari, avocați, notari, cadastriști și alții care sunt dedicați acestei industrii.

Imobiliarele sunt peste tot în jurul nostru și de o industrie imobiliară cu o creștere sănătoasă beneficiem cu toții. Nimic nu se întamplă până când nu are loc o vânzare. Vânzările sunt dependente de încrederea consumatorilor.

Servicii și produse de calitate superioară, transparența tranzacțiilor, creșterea gradului de profesionalism al participanților din piața imobiliară sunt factori ce contribuie la creșterea încrederii consumatorilor. Aceștia trebuie informați corect. Una din informațiile pe care aș dori să o transmit pentru oricine iși dorește o proprietate și are capacitatea financiară să o susțină este că acum este un moment bun de a face pasul fie către o primă proprietate sau către o proprietate mai mare. De ce este un moment potrivit? Pentru că valoarea proprietăților a scăzut substanțial în ultimii doi ani, inventarul de proprietăți aflate la vânzare este considerabil și proprietățile stau pe piață suficient timp ca cei interesați să le poată evalua și să ia o decizie informată. Strategia de a aștepta și a face o ofertă într-un “minim” al pieței nu este cea mai potrivită. Nimeni nu va ști de acest “minim” decât după ce a trecut și în acel moment beneficiul de a avea suficient timp pentru a analiza multiple proprietăți scoase la vânzare va dispărea. O eventuală scădere pe termen scurt cu încă câteva procente a valorii unei proprietăți va fi cu siguranță recuperată de creșterile ce vor veni în anii următori. Cei care cumpără pe termen lung nu au de ce să se teamă. Pe termen lung proprietățile imobiliare au fost cele mai sigure investiții. Pentru a evita surprize neplăcute apelați la profesioniști care să vă consilieze etic, transparent, corect, în una din cele mai importante tranzacții de vânzare sau cumpărare pe care o veți avea vreodată, cea a unei proprietăți imobiliare. Mult success cu această tranzacție!

Cu respect,

Adrian Șișchin
Director Regional RE/MAX Romania

Mesaje

 1. Pop Rodica says:

  Buna ziua,

  Felicitari pentru initiativa, sustin aceasta campanie pentru ca este transmisa de persoane profesioniste in imobiliare.

  Mult succes in continuare si putere de munca.

  Rodica Pop
  Director General
  CONSULTING 4 YOU

Lasaţi un mesaj

*